Fajita Quesadillas

  • info Icons
  • 552Kcal Icon
  • 25 λεπτάTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
    1/2 κρεμμύδι, φέτες
    1/2 πράσινη πιπεριά (φλάσκες), φέτες
    Αλάτι
    4 τορτίγιες El Sabor Original Wraps
    250γρ μπριζόλα, ψιλοκομμένη σε 4 ίσα μέρη
    1 κούπα μίγμα κίτρινων τυριών

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Ζεστάνετε 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σωτάρετε το κρεμμύδι και την πιπεριά στο καυτό λάδι μέχρι να μαλακώσουν για 5 έως 10 λεπτά. Πασπαλίστε με αλάτι και μεταφέρετέ το σε μπολ.
  2. Αλείψτε τη μία πλευρά της τορτίγιας με το λάδι που έχει περρισέψει. Τοποθετήστε τη μία τορτίγια, η πλευρά με το λάδι κάτω, στο ίδιο τηγάνι. Πασπαλίστε με τη 1/2 μπριζόλα, το 1/2 κρεμμύδι & το 1/2 μίγμα τυριών. Τοποθετήστε τη δεύτερη τορτίγια, η πλευρά του λαδιού επάνω και πιέστε με μία σπάτουλα για να δέσει με το μίγμα του τυριού που λιώνει.
  3. Μαγειρέψτε την quesadilla σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί και οι τορτίγιες να πάρουν «χρυσαφί» χρώμα, 3-4 λεπτά την κάθε πλευρά. Αφαιρέστε την quesadilla  από το τηγάνι και κόψτε την σε κομμάτια (τριγωνικού σχήματος). Επανλάβετε με τα εναπομείναντα υλικά την ίδια διαδικασία και για τη δεύτερη quesadilla.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.