Δαχτυλίδι από nachos και μπριζόλα

  • info Icons
  • 40 minTime Icon
  • 10Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    1 μπριζόλα μοσχαρίσια (170γρ)
    1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    4 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
    1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και σουρωμένα
    1 κ.γ. αλάτι
    ½ κ.γ. πιπέρι
    ½ κ.γ. κόκκινο πιπέρι
    1 κ.γ. πάπρικα
    1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
    1 κ.γ. κύμινο
    1 El Sabor® dip Cheddar cheese
    3 El Sabor® Sliced Jalapeño
    2 σακουλάκια El Sabor® Salted
    El Sabor® Sweet and Sour Sauce, για το σερβίρισμα
    El Sabor® Guacamole, για το σερβίρισμα

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230˚C.
  2. Καρυκεύετε την μπριζόλα με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο, κύμινο και κόκκινο πιπέρι, απλώνοντάς τα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος.
  3. Βάλτε λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τοποθετήστε τη μπριζόλα. Ψήστε για 3’ από την κάθε πλευρά.
  4. Αφήστε τη να κρυώσει για 10’ και έπειτα κόψτε σε μπουκίτσες. Αφήστε στην άκρη.
  5. Ψεκάστε μια φόρμα για κέικ με σπρέι μαγειρικής και φτιάξτε 3 στρώσεις που θα αποτελούνται από nachos, dip Cheddar cheese, Jalapeños, κρεμμύδι, ντομάτα, φασόλια και μπριζόλα. Από πάνω προσθέστε κι άλλο τυρί.
  6. Τοποθετήστε στο φούρνο μέχρι να λιώσει, περίπου 10΄.
  7. Πάρτε έναν δίσκο σερβιρίσματος και τοποθετήστε τον πάνω από την φόρμα και προσεκτικά αναποδογυρίστε το δαχτυλίδι στον δίσκο. 
  8. Σερβίρετε με Sweet and Sour Sauce, Guacamole ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.