ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    ½ κιλό βοδινό κιμά, 1 πακέτο El Sabor Taco Spice Mix, ¾ της κούπας νερό, 5 πακέτα El Sabor Nacho Chips Chili, 1 κούπα τριμμένο τυρί Cheddar, 450γρ. Τηγανισμένα φασόλια (μπορείτε να τα βρείτε σε κονσέρβα στο super market), 1 κούπα El Sabor Picante Sauce, 1 κούπα ξινή κρέμα (sour sauce), 1 κονσέρβα ελιές (χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες), 4 λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 κονσέρβα κομμένες πιπεριές jalapeno

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε τον κιμά σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρέας να ροδίσει και να γίνει σβόλους (5-10 λεπτά). Αφαιρέστε το περιττό λίπος. Προσθέστε και ανακατέψτε το taco seasoning mix και το νερό και ζεστάνετε το μείγμα μέχρι να χυλώσει (8-10 λεπτά).
  2. Τοποθετήστε τη σχάρα του φούρνου 15εκ. μακριά από τις άνω αντιστάσεις και προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ. Επίσης, τοποθετήστε σε ένα μεγάλο ταψί αλουμινόχαρτο και καλύψτε το.
  3. Απλώστε τα nachos στο ταψί. Πασπαλίστε με το cheddar και βάλτε φωλιές – φωλίες τα τηγανητά φασόλια και τον κιμά.
  4. Γκριλάρετε το φαγητό μέχρι να λιώσει το τυρί (3-5 λεπτά – προσοχή μην καεί)
  5. Πασπαλίστε με τη El Picante σάλτσα, την ξινή κρέμα, τις ελιές, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές jalapenos και σερβίρετε.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.