Wraps με ψητό σολομό

  • info Icons
  • 380Kcal Icon
  • 25 minTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    450 γρ φιλέτο σολομού
    ½ κ.γ. αλάτι
    ¼ κ.γ. πιπέρι
    ½ κούπα El Sabor® Mild salsa dip
    4 El Sabor® Big Wraps Original, ζεστά
    1 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
    1 μέτρια ντομάτα, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
    ½ αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες
    ½ κούπα τριμμένο τυρί (προαιρετικά)

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Πασπαλίστε τον σολομό με αλάτι και πιπέρι και τοποθετήστε τον σε μια λαδωμένη σχάρα σε μέτρια φωτιά με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω.
  2. Ψήστε, έχοντάς τον σκεπασμένο, μέχρι να αρχίσει να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, 8-10’.
  3. Αφαιρέστε από τη φωτιά.
  4. Κόψτε τον σολομό σε μπουκίτσες, αφαιρώντας το δέρμα αν το επιθυμείτε. Αναμείξτε απαλά με τη σάλτσα. Σερβίρετε μέσα σε τορτίγιες.
  5. Τοποθετήστε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.

Πηγή: tasteofhome.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.