Grilled Veggie & Humus Wraps

  • info Icons
  • 356Kcal Icon
  • 20 λεπτάTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    4 ροδέλες κρεμμύδι (περίπου 1cm πάχος), 1 κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη και κομμένη στα τέσσερα, 1 μεγάλη μελιτζάνα, κομμένη σε φέτες πάχους 1cm, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ¼ της κούπας μαϊντανός, Μια μύτη (από κουταλάκι) χοντρό αλάτι, 250γρ έτοιμο χούμους, 4 El Sabor® Wraps Ολικής Άλεσης, ½ κούπα τριμμένο τυρί φέτα.
    Συνοδευτική σαλάτα με μαρούλι, αβοκάντο, κρεμμύδι, πιπέρι, αλάτι, λάδι και λάιμ

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Προθερμάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Αλείψτε το κρεμμύδι, την πιπεριά και την μελιτζάνα με 1 κουταλιά λάδι. Προσθέστε το κρεμμύδι και το μαύρο πιπέρι στο τηγάνι. Σοτάρετε για 3 λεπτά έως ότου αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Αφαιρέστε όλα τα υλικά από το τηγάνι. Προσθέστε τη μελιτζάνα και αντίστοιχα σοτάρετε για 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. Αφαιρέστε την και αυτή. Στη συνέχεια κόψτε τα λαχανικά σε μεγάλα και ακανόνιστα κομμάτια και ανακατέψτε τα προσθέτοντας 1 κουταλάκι λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι.
  2. Αλείψτε με ¼ της κούπας την επιφάνεια κάθε wrap αφήνοντας περιθώριο 1 cm περιμετρικά. Χωρίστε σε ίσες μερίδες τα λαχανικά για τα 4 wraps. Σε κάθε wrap προσθέστε 2 κουταλιές τριμμένο τυρί. Τέλος, τυλίξτε τα wraps και κόψτε τα διαγώνια σε 2 κομμάτια και σερβίρετε με τη σαλάτα.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.