Old-School Nachos

  • info Icons
  • 35 minTime Icon
  • 8Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    1 σακουλάκι El Sabor® Salted Nacho
    500γρ μοσχαρίσιο κιμά
    1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
    1 κούπα El Sabor® Mild salsa dip
    2-3 κούπες τριμμένο τσένταρ
    Τόπινγκς της επιλογής σας (όπως ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι, φρέσκο κόλιανδρο, κρέμα γάλακτος ή κάποια άλλη σάλτσα της επιλογής σας)

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

 

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε τα μισά από τα νάτσος σε ένα ταψί ή τηγάνι (που μπαίνει στον φούρνο) και αφήστε στην άκρη.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι μαγειρεύετε τον μοσχαρίσιο κιμά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει και στραγγίζετε το λίπος.
  3. Ανακατεύετε τα μαύρα φασόλια και το 1 φλιτζάνι σάλτσα με τον μοσχαρίσιο κιμά. Ρίχνετε το μισό από το μείγμα πάνω στα νάτσος και πασπαλίζετε με το μισό τυρί. 
  4. Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφαιρείτε από το φούρνο και προσθέτετε τα υπόλοιπα νάτσος, τον μοσχαρίσιο κιμά και το τυρί. Ψήνετε για ακόμα 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
  5. Αν το επιθυμείτε, γαρνίρετε με τα τόπινγκς της επιλογής σας.

Πηγή: bhg.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.