Παραλία: 6 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις

1. Αντηλιακό

Και όχι μόνο στην παραλία. Το αντηλιακό πρέπει να είναι ο καλύτερος σου φίλος το καλοκαίρι. Ειδικά για τα πρώτα μπάνια, επίλεξε ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Και προπαντός, μην παραμελείς το πρόσωπο! Χρησιμοποίησε αντηλιακή κρέμα με εξίσου υψηλό δείκτη προστασίας ή προμηθεύσου ένα αντηλιακό που ενδείκνυται και για πρόσωπο και για σώμα, αν δεν θέλεις να κουβαλάς ένα σωρό πράγματα. Σε περίπτωση που θέλεις να μαυρίσεις, η απουσία αντηλιακού δεν θα σε βοηθήσει. Χρησιμοποίησε πάνω από το αντηλιακό σου ένα λάδι και θα δεις καλύτερα αποτελέσματα.

2. Γυαλιά

Όπως προστατεύεις το σώμα σου από τον ήλιο έτσι πρέπει να προστατεύεις και τα μάτια σου. Όχι μόνο δεν πρέπει να πας στην παραλία χωρίς γυαλιά αλλά ούτε καν να βγεις από το σπίτι, ιδιαίτερα τις “ώρες αιχμής”. Μια καλή λύση για να μην τα ξεχνάς στο σπίτι είναι να τα αφήνεις πάντα στην τσάντα σου ή στο αμάξι. Αν και αυτό αποτύχει, ακολούθησε το plan B: φόρα τα όλη μέρα. Ναι, ακόμα και στο σπίτι.

3. Νερό

Ίσως το σημαντικότερο στη λίστα. Η ζέστη δεν είναι επικίνδυνη μόνο για εγκαύματα αλλά και για αφυδάτωση. Να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι νερό για να διατηρείς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο. Προτίμησε ένα θερμός που θα το διατηρήσει κρύο και δεν θα χρειαστεί να αγοράζεις συνέχεια πλαστικά μπουκαλάκια. Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις τσάι ή χυμό αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την αναζωογόνηση που προσφέρει το δροσερό νεράκι.

4. Βιβλίο ή ρακέτες

Για κάποιους ένα βιβλίο είναι η καλύτερη παρέα στην παραλία, για κάποιους οι ρακέτες. Είτε προτιμάς να αράζεις στην ξαπλώστρα διαβάζοντας ήσυχα το βιβλίο σου είτε να τρέχεις πάνω στην καυτή άμμο κυνηγώντας ένα μπαλάκι, εμείς μαζί σου! Πάρε λοιπόν αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο και απόλαυσε το. Tip: Μπορείς να πάρεις και τα δύο, δε θα παρεξηγηθούν!

5. Κινητό

Μπορεί να είναι αυτονόητο αλλά καλού κακού το θυμίζουμε. Διότι που πας στην παραλία χωρίς το κινητό σου; Πως θα βγάλεις φωτογραφίες και πως θα κάνεις story στο instagram; Άσε που αν σου αρέσει να κάνεις και ηλιοθεραπεία αλλά η παρέα προτιμά τη σκιά, το κινητό σου θα είναι ο σύμμαχος σου όση ώρα “ψήνεσαι” κάτω από τον ήλιο.

6. El Sabor

Καλοκαίρι χωρίς El Sabor δεν γίνεται. Τι περίμενες; Ότι δεν θα ήταν στη λίστα; Πως θα πας στην παραλία χωρίς ένα δροσερό και χορταστικό wrap για τις λιγούρες μετά τις βουτιές; Άσε που τα nachos ταιριάζουν απίστευτα με όλα τα ροφήματα που θα πιεις στην παραλία! Ότι κι αν κάνεις, κάντο με El Sabor, μην τα ξαναλέμε!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.