Crispy tortillas with Chicken and Cheddar

  • info Icons
  • 40 minTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κοτόπουλο
    1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
    1/2 κ.γ. κύμινο
    12 El Sabor® Big Wraps Original
    1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόλιανδρο
    2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
    1 κ.γ. χυμό λάιμ
    Φυτικό λάδι
    Αλάτι, πιπέρι

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

1)Βάζετε σε ένα μπολ το κοτόπουλο, το τυρί και το κύμινο. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.

2)Τυλίγετε τις μισές τορτίγιες σε μια πετσέτα και τις βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 1 λεπτό, μέχρι να μαλακώσουν. Απλώστε τις τορτίγιες σε μια επιφάνεια και βάλτε το μισό από το μείγμα του κοτόπουλου στην κάτω πλευρά. Περιστρέψτε σφιχτά τις τορτίγιες γύρω από το γέμισμα, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες. Επαναλάβετε για να σχηματίσετε και τις υπόλοιπες.

3)Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεστάνετε λάδι. Απλώστε σε ένα φύλλο ψησίματος χαρτοπετσέτες. Τηγανίζετε τις μισές τορτίγιες σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντάς τες, μέχρι να ροδίσουν και να τηγανιστούν, περίπου 4 λεπτά. Στραγγίστε σε χαρτοπετσέτες. Τηγανίζετε και τις υπόλοιπες τορτίγιες.

4)Σε ένα μπολ, ρίξτε τα ραπανάκια με τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και τον χυμό λάιμ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Αφαιρέστε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρετε τις τορτίγιες με τη σαλάτα ραπανάκι.

Πηγή: foodandwine.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.