ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    ½ κούπα El Sabor® Picante Sauce, 1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη (περίπου 1 ½ κούπα), ½ κουταλάκι του τσαγιού φύλλα ρίγανης θρυμματισμένα, 6 El Sabor® Big Wraps Original (10’’), ½ κούπα ψιλοκομμένο πεπερόνι, 1 μικρή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη (περίπου ½ κούπα), 1 ½ κούπα τριμμένη μοτσαρέλα (περίπου 170 γραμ.)

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200oC. Ανακατέψτε την El Sabor® Picante Sauce, την ντομάτα και τη ρίγανη σε ένα μικρό μπολ.
  2. Τοποθετήστε τις El Sabor® Big Wraps σε δύο αντικολλητικά χαρτιά ψησίματος. Απλώστε περίπου το ¼ της κούπας του τελικού μίγματος El Sabor® Picante Sauce σε κάθε wrap της El Sabor, αφήνωντας περιθώριο 0,5 εκατοστό από την άκρης της περιμέτρου του wrap. Προσθέστε και απλώστε στο κάθε wrap τα πεπερόνι, τις πιπεριές και τη μοτσαρέλα.
  3. Ψήστε στο φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. Κόψτε την σε 4 κομμάτια και σερβίρετε.

Πηγή: campbells.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.