Taco Burgers

  • info Icons
  • 55 λεπτάTime Icon
  • 8Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 100 γραμμ. El Sabor nacho chips θρυμματισμένα στο μούλτι, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα στο μούλτι, αλάτι, πιπέρι, 8 ψωμάκια για μπέργκερ, φύλλα μαρουλιού, φέτες ντομάτας, sour cream και El Sabor Mild salsa dip

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, τα nachos, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
  2. Πλάθουμε 8 μεγάλα μπιφτέκια.
  3. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 10’ από κάθε πλευρά.
  4. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε τα μισά με El Sabor Mild salsa dip. Κατόπιν τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, τις φέτες ντομάτας, τα μπιφτέκια και 1 κουταλιά sour cream.
  5. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σερβίρουμε.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.