ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
    1/2 μετρίου μεγέθους πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
    3 φλ. μαγειρεμένα φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμμένα
    1-2 μικρές φρέσκες καυτερές πιπεριές, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
    2-4 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο
    1 κ.γ. κύμινο
    Υγρό από τα μαγειρεμένα φασόλια ή νερό, όσο χρειαστεί
    8 El Sabor® Wraps Original
    1 El Sabor® Cheddar cheese dip
    El Sabor® Mild salsa dip, για το σερβίρισμα
    Ψιλοκομμένο μαρούλι, για το σερβίρισμα
    Μαύρες ελιές, για το σερβίρισμα
    Αλάτι

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει διαφανές.
  2. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα λεπτό πριν προσθέσετε την πιπεριά. Συνεχίστε να σοτάρετε μέχρι το κρεμμύδι να είναι ελαφρώς χρυσό.
  3. Προσθέστε τα φασόλια μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και αρκετό υγρό. Σιγοβράστε, με καλυμμένη την κατσαρόλα, για 10 λεπτά.
  4. Με ένα εργαλείο πολτοποίησης, κάντε πουρέ περίπου τα μισά από τα φασόλια. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό υγρό στο μείγμα για να σχηματίσει μια παχιά σάλτσα. Μαγειρέψτε με το καπάκι για άλλα 5 λεπτά
  5. Τοποθετήστε με ένα κουτάλι λίγο μείγμα φασολιών στο κέντρο κάθε τορτίγιας. Πασπαλίστε με λίγο cheddar cheese dip, αν θέλετε, και συμπληρώστε με μια κουταλιά salsa dip. Διπλώστε τις δύο πλευρές πάνω από τη γέμιση και μετά τυλίξτε σφιχτά.
  6. Τοποθετήστε 2 burritos σε κάθε πιάτο. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαρούλι και μαύρες ελιές. Προσθέστε επιπλέον salsa και σερβίρετε.

Πηγή: vegkitchen.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.