Taco burgers

  • Υλικά

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 100 γραμμ. El Sabor nacho chips θρυμματισμένα στο μούλτι, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα στο μούλτι, αλάτι, πιπέρι, 8 ψωμάκια για μπέργκερ, φύλλα μαρουλιού, φέτες ντομάτας, sour cream και El Sabor Mild salsa dip

  • Εκτέλεση
  1. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, τα nachos, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
  2. Πλάθουμε 8 μεγάλα μπιφτέκια.
  3. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 10’ από κάθε πλευρά.
  4. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε τα μισά με El Sabor Mild salsa dip. Κατόπιν τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, τις φέτες ντομάτας, τα μπιφτέκια και 1 κουταλιά sour cream.
  5. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σερβίρουμε…

  •   Ingredients

1 kg minced beef, 100 g crushed El Sabor nacho chips, 2 medium sized onions pureed in a blender or food processor, salt, pepper, 8 burger buns, lettuce leaves, sliced tomato, sour cream and El Sabor Mild salsa dip

  • Instructions
  1. Mix minced beef, the nachos, the onion, salt and pepper in a bowl by hand.
  2. Roll the mix to 8 round shaped big burgers.
  3. Heat a large nonstick skillet. Fry the burgers for 10 minutes on each side.
  4. Cut each burger bun into two slices and spread the one slice with El Sabor Mild salsa dip. Then put the lettuce leaves, the sliced tomatoes and the burgers and 1 tablespoon of sour cream.
  5. Cover it with the remaining burger bun slice and serve it.

By theonewithallthetastes.com