Μεξικάνικο πρωινό με νάτσος, λουκάνικο & αυγά (chilaquiles)

  • info Icons
  • 35 minTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    6 αποξηραμένες πιπεριές
    1 κ.γ. κύμινο
    1 σκελίδα σκόρδο
    230 γρ λουκάνικο
    ¼ κούπας κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    ½ σακουλάκι El Sabor® Salted Nacho Chips
    1 κούπα τριμμένο τυρί
    4 ολόκληρα αυγά

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Βράστε τις αποξηραμένες πιπεριές σε περίπου 1 κούπα νερό μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5-10’.
  2. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, τοποθετείτε το κύμινο, το σκόρδο και τις πιπεριές χωρίς τα κοτσάνια. Προσθέτετε μια κούπα νερό και ανακατεύετε.
  3. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο περισσότερο νερό ή σάλτσα ντομάτας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι για τη γεύση. Αφήνετε στην άκρη.
  4. Σε ένα τηγάνι με 1 κ.σ. λάδι, τηγανίστε το λουκάνικο και το κρεμμύδι για 5’.
  5. Ρίξτε 2 κούπες από το μείγμα στο τηγάνι με το λουκάνικο και ψήνετε για ακόμη 1-2’.
  6. Έχοντας προθερμάνει τον φούρνο στους 230°C, προσθέτετε τα νάστος, το τυρί, το λουκάνικο, το μείγμα πιπεριών και από πάνω τοποθετείτε 4 αυγά και ψήνετε μέχρι να τηγανιστούν τα αυγά.

Πηγή: dadwithapan.com

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.