Σαλάτα με πράσινα φασολάκια και Jalapeños

  • info Icons
  • 15 minTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    ½ κούπα El Sabor® Sliced Jalapeño
    450 γρ πράσινα φασόλια
    1 ½ κ.σ. ελαιόλαδο
    ½ κ.γ. αλάτι
    1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    1 κ.σ. λευκό ξύδι
    2 κ.σ. χυμό λάιμ
    ½ κ.γ. ρίγανη
    1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
    1 αβοκάντο, καθαρισμένο
    2 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

  1. Τοποθετήστε στη φωτιά ένα μικρό κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό.
  2. Προσθέστε τα φασολάκια (καθαρισμένα και κομμένα στη μέση) και αφήστε να σιγοβράσουν μέχρι να γίνουν τραγανά αλλά να παραμείνουν τρυφερά (περίπου 4-6 λεπτά).
  3. Βάλτε τα φασολάκια κάτω από κρύο νερό για να κρυώσουν και αφήστε να στεγνώσουν εντελώς. Τοποθετήστε τα σε μια σαλατιέρα.
  4. Αναμείξτε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο, τον χυμό λάιμ, το ξύδι, τα jalapeños, τη ρίγανη, τον μαϊντανό και το αλάτι και προσθέστε τα φασολάκια.
  5. Κόψτε το αβοκάντο και αναμείξτε το απαλά με τα φασολάκια στη σαλατιέρα.
  6. Σερβίρετε τη σαλάτα γαρνιρισμένη με κύβους ντομάτας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.