Wraps με Ψάρι & Γιαουρτομαγιονέζα

  • info Icons
  • 60 λεπτάTime Icon
  • 4Serving Icon
Product Recipe

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

    Για τη συνταγή
    1/2 κιλό φιλέτο πέρκας
    8 τορτίγιες
    1 1/2 φλιτζάνι μαρούλι χοντροκομμένο
    1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
    1/4 φλιτζάνι μαϊντανό φρέσκο, χοντροκομμένο

    Για μαρινάδα
    2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
    2 κουτ. σουπ. χυμό λάιμ
    1/4 κουτ.γλυκ. αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Για τη σάλτσα
    1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
    2 κουτ. σουπ. μαγιονέζα
    1 κουτ.γλυκ. σάλτσα τσίλι

    Για το σερβίρισμα
    φέτες λάιμ

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

1. Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε με το πιρούνι το ελαιόλαδο, το λάιμ, το αλάτι και το πιπέρι. Τοποθετείτε το φιλέτο μέσα στο μπολ και αφήνετε να μαριναριστεί για 20 λεπτά.

2. Βγάζετε τα ψάρια από τη μαρινάδα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Μεταφέρετε το ψάρι σε ένα πιάτο και το αφήνετε να σταθεί για 5 λεπτά.

3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη σάλτσα τσίλι. Ζεσταίνετε τις τορτίγιες για 1/2 λεπτό από κάθε πλευρά.

4. Σπάτε με ένα πιρούνι το ψάρι. Βάζετε μια κουταλιά σάλτσα στις τορτίγιες, έπειτα, τοποθετείτε το ψάρι, το μαρούλι, το καλαμπόκι και το μαϊντανό και σερβίρετε με τις φέτες λάιμ.

Χρήσιμη Συμβουλή:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ψάρι ψητό ή βραστό που σας έμεινε από την προηγουμένη μέρα.

Πηγή: www.mirsini.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, συνταγές και προϊόντα της El Sabor.